وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

بیشتر ساختمان‌های ناایمن بحرانی «دولتی» است

بیشتر ساختمان‌های ناایمن بحرانی «دولتی» است مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از تلاش این سازمان برای کاهش ساختمان‌های ناایمن دارای وضعیت بحرانی به ۷۰ ساختمان تا پایان سال‌جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، قدرت الله محمدی در حاشیه یکصد و پنجاه ونهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص روند ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن در شهر تهران گفت: در تهران ۱۲۹ ساختمان ناایمن دارای وضعیت بحرانی مورد شناسایی قرار گرفت که با توجه به پیگیری‌ها از طریق تذکراتی که به مالکین ساختمان‌ها داده شد درحال حاضر تعداد این ساختمان‌ها به ۹۳ ساختمان کاهش پیدا کرد که از این تعداد نیز بیشتر این ساختمان‌ها دولتی هستند.

 

وی افزود: در حدود دو ماه دیگر آمار جدیدی از روند ایمن سازی و همچنین شناسایی ساختمان‌های ناایمن تهیه خواهد شد، ولی در تلاش هستیم تا پایان سال تعداد این ساختمان‌ها را به ۷۰ ساختمان کاهش دهیم.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران در پاسخ به سوالی در خصوص پاساژ مهستان در محدوده میدان انقلاب با اشاره به اینکه این ساختمان جزو لیست ساختمان‌های ناایمن است، افزود: پاساژ مهستان یکی از ساختمان‌های بحرانی است که با توجه به حجم تردد و کاربری آن پرخطر محسوب می‌شود. چندین بار از سوی سازمان آتش نشانی به این ساختمان تذکر داده شده، ولی متاسفانه پیشرفت اجرای ضوابط در آن محسوس نیست. امیدواریم مالک این ساختمان پای کار بیاید. البته موضوع را به قوه قضائیه اعلام کردیم و برای این ساختمان در قوه قضائیه پرونده تشکیل شده است.

 

محمدی تاکید کرد: امیدواریم با توجه به ظرفیت ایجاد شده و تجربه‌ای که در طی سال‌های گذشته کسب شده است تا پایان سال تعداد ساختمان‌های ناایمن به ۷۰ ساختمان کاهش پیدا کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده